advies en inspiratie voor een optimaal voedingspatroon

Heel Bilthoven bakt gezond!

Houd je van bakken en maak je thuis de lekkerste taarten? In de maand van Nederland Leest organiseert de bibliotheek in Bilthoven een taartenbakwedstrijd. Maak jij de lekkerste gezonde brownie, glutenvrije aardbeientaart, avocadolimoentaart of vegan bananenbrood? Is jouw baksel niet alleen lekker maar ook gezond? Doe dan mee!

Meebakken? Breng je taart samen met het recept voorzien van je naam op zaterdag 17 november om 13.30 naar de bibliotheek. Om 14.30 gaat de jury bestaande uit Pauline Kortbeek, diëtist – De Eetmevrouw en Ineke de Jong van kookwinkel Kooklust, de taarten jureren. Vanaf 15.00 uur zijn alle taarten en baksels te proeven voor familie, vrienden en overige bibliotheekbezoekers. De beste bakker gaat naar huis met een leuke prijs. Kom proeven en oordeel zelf! Aanmelden kan via bilthoven@ideacultuur.nl

Volg mij ook op Facebook & Instagram

Copyright 2018 - De Eetmevrouw - alle rechten voorbehouden - webdesign & realisatie: StylettoDesign