advies en inspiratie voor een optimaal voedingspatroon

Specialismen

Er zijn duizenden vragen over voeding en ook duizenden oplossingen.

De Eetmevrouw geeft hoofdzakelijk

plantaardig voedingsadvies.

Hieronder tref je een shortlist van de onderwerpen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je over iets anders voedingsadvies, mail me gerust. Ik zal kijken wat ik voor je kan betekenen.

Darmklachten
Je darmen zijn de kern van je gezondheid en zijn de motor voor je hele lichaam. Als ervaringsdeskundige met chronische darmklachten, weet ik wat het is om buikpijn te hebben. Voeding kan hier zeker invloed op uitoefenen, maar gezonde voeding is niet voor iedereen hetzelfde. Samen kunnen we onderzoeken wat het beste bij jou past en welke voeding je darmen weer in balans brengt en je energie geeft. Ziektebeelden: Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Ziekte van Crohn, en Colitis Ulcerosa.

Reumatoïde artritis & artrose
Wil je weten welke invloed voeding kan hebben op gewrichtsklachten? Sinds mei 2019 werk ik mee aan het Plants for Joints onderzoek bij Reade in Amsterdam en hierin onderzoeken we de positieve effecten van Whole Food Plant Based (WFPB)eten! Ik kan je daar ook bij begeleiden in mijn praktijk.
Een meer WFPB voedingspatroon is niet alleen goed voor het milieu en het dierenwelzijn, maar natuurlijk ook voor je eigen gezondheid.

Zwanger
Tijdens de zwangerschap moet je eten voor 2 heb je wel eens gehoord. Dat is niet nodig, wel is het verstandig voldoende van alles binnen te krijgen en zoveel mogelijk te blijven variëren, zodat je kind hier in de toekomst van kan profiteren.

Gewoon Gezond
Ben je al gezond en heb je verder geen klachten? Wil je dat ik naar je voedingspatroon kijk om het te optimaliseren? Ik kan je ideeën en nieuwe inzichten geven en je krijgt leuke inspirerende recepten om thuis mee aan de slag te gaan.

Anti-aging
Samen met vele andere factoren speelt voeding een zeer belangrijke rol in het ouder worden. Door een gezond voedingspatroon te ontwikkelen, zal je merken dat je je langer vitaal en fit voelt.

Coeliakie
Bij het hebben van coeliakie is glutenvrije voeding de enige behandeling. In het begin kan dit nog lastig zijn, want gluten zitten overal in. De Eetmevrouw helpt je graag op weg en kijkt samen met je hoe je glutenvrije voeding lekker én gezond kan zijn.