advies en inspiratie voor een optimaal voedingspatroon

Recensies

18 mei 2022 • vrouw, 63 jaar

Dankjewel voor alles! Ik heb ook best veel geleerd in korte tijd, kennelijk kan dat ;).
Helemaal vegan bevalt me echt goed; sowieso veel beter dan wat mijn man en ik indertijd (2020) hebben geprobeerd met koolhydraatarm omdat hij minder visceraal vet wilde.
En ik ben nog vergeten te zeggen dat ik toch ook meer energie heb sinds ik 100% plantaardig eet. Dat is mooi meegenomen!

Nogmaals hartelijk bedankt voor je heldere aanpak, tips en adviezen.

3 mei 2021 • vrouw, 58 jaar

Deze mevrouw is in behandeling geweest i.v.m. haar spierreuma. Ze heeft een korte begeleiding gehad en mij het volgende laten weten:

“Met jouw tips en de ondersteuning van diverse therapieën ben ik van mijn spierreuma af. Ik ben na 1 maand prednison slikker gestopt hiermee. Mijn ontstekingen zijn 73 in maart 2020 naar 9 in maart 2021 gegaan.”

16 juni 2020 •  vrouw, 45 jaar

Samen met De Eetmevrouw ben ik gaan kijken naar een voedingspatroon dat bij mij persoonlijk past. Het ging niet over diëten, minder eten, calorieën tellen of afvallen, maar over jezelf voeden, voldaan zijn en je goed voelen.

Ik heb nog een weg te gaan om van het emotie-eten en de “alles-of-niets-mentaliteit” af te komen, maar door Pauline’s plantaardige voedingsadvies en analyse van mijn voedingspatroon, heb ik een basis om verder op te bouwen.

17 november 2019 • man, 31 jaar

“When my IBS flared up causing a lot of discomfort, my doctor suggested I see a Dietician. I chose to see Pauline and she has helped me immensely. I completed a food diary and Pauline helped me understand how different foods can effect IBS, and gave me some recipes to try. I’ve seen Pauline regularly for guidance on my IBS, and weight loss. She’s been a great help and I’d highly recommend her to anyone. “

4 januari 2019 • vrouw, 21 jaar

“Bij mijn eerste gesprek met Pauline voelde ik mij al erg op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn klachten en toonde interesse om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Ik ben een aantal keer bij haar geweest en ze kwam met goede oplossingen voor mijn klachten, waardoor ik goed ben geholpen. Bedankt!”

5 augustus 2018 • vrouw, 25 jaar

“Ik kwam bij Pauline (De Eetmevrouw) omdat ik al een tijd plantaardig at, maar niet helemaal zeker was of ik het genoeg at en het goede at. Ook had ik al lange tijd buikklachten, en wist niet zo goed wat ik zou moeten aanpassen in mijn eetpatroon om deze te verhelpen.”

“Pauline heeft mij geholpen weer vertrouwen te krijgen in mijn eet keuzes en heeft enkele tips gekregen die het voor mijn buik makkelijker maken om mijn eten te verteren. Pauline, mijn buik en ik zijn je dankbaar!”

14 april 2018 • vrouw, 29 jaar

“Pauline heeft mij fantastisch geholpen met mijn plantaardige levenswijze. Ik kwam bij haar om dit te verfijnen en te zoeken waar ik extra aandacht aan moest geven.”

“Ik was niet in de gelegenheid om bij haar langs te komen, maar gelukkig was dit geen probleem en kon ik via Skype een afspraak maken, dit werkte echt super goed voor mij. Ik kon zelf de tijd en dag kiezen die mij uit kwam. De verbinding was altijd goed en vond het fijne gesprekken. Het voelde alsof ik gewoon bij haar in de kamer was. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert en kijkt naar jouw wensen en behoeften. Wat mij betreft echt aan te raden!”

8 januari 2018 • vrouw, 61 jaar

De Eetmevrouw geeft mij online advies. Ik wil graag weten hoe lekker eten als anti-aging werkt en hierop mijn eetpatroon aanpassen. Zij gaf heerlijke en eerlijke oplossingen en recepten. Blij mee!