advies en inspiratie voor een optimaal voedingspatroon

Recensies

4 januari 2019 • vrouw, 21 jaar

“Bij mijn eerste gesprek met Pauline voelde ik mij al erg op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn klachten en toonde interesse om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Ik ben een aantal keer bij haar geweest en ze kwam met goede oplossingen voor mijn klachten, waardoor ik goed ben geholpen. Bedankt!”

5 augustus 2018 • vrouw, 25 jaar

“Ik kwam bij Pauline (De Eetmevrouw) omdat ik al een tijd plantaardig at, maar niet helemaal zeker was of ik het genoeg at en het goede at. Ook had ik al lange tijd buikklachten, en wist niet zo goed wat ik zou moeten aanpassen in mijn eetpatroon om deze te verhelpen.”

“Pauline heeft mij geholpen weer vertrouwen te krijgen in mijn eet keuzes en heeft enkele tips gekregen die het voor mijn buik makkelijker maken om mijn eten te verteren. Pauline, mijn buik en ik zijn je dankbaar!”

14 april 2018 • vrouw, 29 jaar

“Pauline heeft mij fantastisch geholpen met mijn plantaardige levenswijze. Ik kwam bij haar om dit te verfijnen en te zoeken waar ik extra aandacht aan moest geven.”

“Ik was niet in de gelegenheid om bij haar langs te komen, maar gelukkig was dit geen probleem en kon ik via Skype een afspraak maken, dit werkte echt super goed voor mij. Ik kon zelf de tijd en dag kiezen die mij uit kwam. De verbinding was altijd goed en vond het fijne gesprekken. Het voelde alsof ik gewoon bij haar in de kamer was. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert en kijkt naar jouw wensen en behoeften. Wat mij betreft echt aan te raden!”

8 januari 2018 • vrouw, 61 jaar

De Eetmevrouw geeft mij online advies. Ik wil graag weten hoe lekker eten als anti-aging werkt en hierop mijn eetpatroon aanpassen. Zij gaf heerlijke en eerlijke oplossingen en recepten. Blij mee!

Volg mij ook op Facebook & Instagram

Copyright 2018 - De Eetmevrouw - alle rechten voorbehouden - webdesign & realisatie: StylettoDesign