Advisering

Met alle vragen over voeding in relatie tot je gezondheid of gezondheidsklachten, kun je bij mij terecht. Een oplossing daarvoor bestaat meestal uit meerdere afspraken, vanzelfsprekend afhankelijk van je vraag. Na het eerste gesprek overleggen wij samen hoe het vervolg zal zijn.

Voedingsadvies zonder klachten

Er zijn duizenden vragen over voeding en ook duizenden oplossingen. In die wirwar van goedbedoelde adviezen kan ik je helpen de juiste eruit te halen.

Dat kan ik doen door je de juiste media te adviseren waar je goed in de materie kan duiken. Denk aan bijvoorbeeld Youtube filmpjes, websites met betrouwbare bronnen etc.

Darmmicrobioom

Mensen met darmklachten of andere chronische aandoeningen doen er goed aan hun darmmicrobioom in kaart te laten brengen.

Microbioom is de verzamelnaam voor alle micro-organismen die in en op ons lichaam wonen. Het darmmicrobioom van elk persoon is uniek, net als een vingerafdruk. En echt álles kan de samenstelling van jouw darmmicrobioom beïnvloeden. Van genen tot medicatie en van voedsel tot je omgeving.

Deze factoren maken het darmmicrobioom – en daarmee het onderzoek- complex. De Eetmevrouw heeft korte lijntjes met onderzoeksorganisatie Microbiome Center. Op basis van de uitslag van het onderzoek vervaardig ik voor jou een voedingsadvies op maat.

{

Vrouw (63 jaar)

Dankjewel voor alles! Ik heb ook best veel geleerd in korte tijd, kennelijk kan dat ;).
Helemaal vegan bevalt me echt goed; sowieso veel beter dan wat mijn man en ik indertijd (2020) hebben geprobeerd met koolhydraatarm omdat hij minder visceraal vet wilde.
En ik ben nog vergeten te zeggen dat ik toch ook meer energie heb sinds ik 100% plantaardig eet. Dat is mooi meegenomen!

Nogmaals hartelijk bedankt voor je heldere aanpak, tips en adviezen.

{

Vrouw (21 jaar)

“Bij mijn eerste gesprek met Pauline voelde ik mij al erg op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn klachten en toonde interesse om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Ik ben een aantal keer bij haar geweest en ze kwam met goede oplossingen voor mijn klachten, waardoor ik goed ben geholpen. Bedankt!”