Darmklachten
Je darmen zijn de kern van je gezondheid en zijn de motor voor je hele lichaam. Als ervaringsdeskundige met chronische darmklachten, weet ik wat het is om buikpijn te hebben. Voeding kan hier zeker invloed op uitoefenen, maar gezonde voeding is niet voor iedereen hetzelfde.

Samen kunnen we onderzoeken wat het beste bij jou past en welke voeding je darmen weer in balans brengt en je energie geeft. Ziektebeelden: Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), Ziekte van Crohn, en Colitis Ulcerosa.

Zwanger
Tijdens de zwangerschap moet je eten voor twee, heb je wel eens gehoord. Dat is niet nodig, wel is het verstandig voldoende van alles binnen te krijgen en zoveel mogelijk te blijven variëren, zodat je kind er nu maar ook in de toekomst van kan profiteren.

Gewoon Gezond
Ben je al gezond en heb je verder geen klachten? Wil je dat ik naar je voedingspatroon kijk om het te optimaliseren? Ik kan je ideeën en nieuwe inzichten geven en je krijgt leuke inspirerende recepten om thuis mee aan de slag te gaan.

Coeliakie
Deze glutenintolerantie komt regelmatig voor. Bij het hebben van coeliakie is glutenvrije voeding de enige behandeling. In het begin kan dit nog lastig zijn, want gluten zitten vrijwel overal in. De Eetmevrouw helpt je graag op weg en kijkt samen met je hoe je glutenvrije voeding lekker én gezond kan zijn.

Reumatoïde artritis & artrose
Wil je weten welke invloed voeding kan hebben op gewrichtsklachten? Sinds mei 2019 werk ik mee aan het Plants for Joints onderzoek bij Reade in Amsterdam en hierin onderzoeken we de positieve effecten van Whole Food Plant Based (WFPB)eten! Ik kan je daar ook bij begeleiden in mijn praktijk.

Een meer WFPB voedingspatroon is niet alleen goed voor het milieu en het dierenwelzijn, maar natuurlijk ook voor je eigen gezondheid. 

{

Vrouw (58 jaar)

Deze mevrouw is in behandeling geweest i.v.m. haar spierreuma. Ze heeft een korte begeleiding gehad en mij het volgende laten weten:

“Met jouw tips en de ondersteuning van diverse therapieën ben ik van mijn spierreuma af. Ik ben na 1 maand prednison slikker gestopt hiermee. Mijn ontstekingen zijn 73 in maart 2020 naar 9 in maart 2021 gegaan.”

{

Vrouw (25 jaar)

“Ik kwam bij Pauline (De Eetmevrouw) omdat ik al een tijd plantaardig at, maar niet helemaal zeker was of ik het genoeg at en het goede at. Ook had ik al lange tijd buikklachten, en wist niet zo goed wat ik zou moeten aanpassen in mijn eetpatroon om deze te verhelpen.”

“Pauline heeft mij geholpen weer vertrouwen te krijgen in mijn eet keuzes en heeft enkele tips gekregen die het voor mijn buik makkelijker maken om mijn eten te verteren. Pauline, mijn buik en ik zijn je dankbaar!”