Veel gestelde vragen

Hieronder tref je een shortlist van de onderwerpen.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je over iets anders een voedingsadvies, mail me gerust. Samen kijken we of een consult het beste zou werken of dat kan worden volstaan met een kort antwoord online, app, of anders.

Kan ik ook bij jou terecht als ik geen chronische aandoening heb voor voedingsadvies?

Ja, dat kan zeker. Ik help je graag bij het samenstellen van een lekker en volwaardig eetpatroon. Naast het invullen van een intakeformulier, laat ik je ook een eetdagboek bijhouden vóór het eerste gesprek, zodat ik je meteen praktische en inspirerende tips mee kan geven.

Is plantaardige voeding voor elke leeftijdsfase geschikt?

Nou en of, van jong tot oud is een plantaardig eetpatroon geschikt, mits het goed wordt aangepast. Het kan zijn dat kinderen sommige dingen niet zo lekker vinden of dat je als volwassenen een intolerantie hebt, hier help ik je graag bij.

Kan ik mijn baby plantaardig opvoeden?

Zeker. Een plantaardig eetpatroon is passend in elke leeftijdsfase, van jong tot oud. Het vergt natuurlijk wel een persoonlijke aanpak bij jouw kleintje.

Moet ik echt 100% plantaardig eten als ik bij jou ben geweest?

Nee, het staat je vrij om daar zelf een invulling aan te geven.

Krijg ik ook recepten of weekmenu’s?

Afhankelijk van jouw voedingsvraag en huidige eetpatroon, kan het zijn dat ik een weekmenu voor je opstel. Deze heb ik niet kant- en klaar op de plank liggen, dus die maak ik per persoon en zal ik dus wat extra tijd voor rekenen.

Natuurlijk stuur ik inspirerende en (hopelijk) lekkere recepten toe, als je behoefte hebt aan inspiratie.

Hoe lang duurt een traject?

Sommige cliënten spreek ik 1-2x en andere 10 of meer keer, geheel afhankelijk hoe het loopt en wat zich allemaal voordoet in je leven.

Wordt de begeleiding vergoed?

De Eetmevrouw heeft ook in 2023 contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat je 3 uur vanuit de basisverzekering vergoed krijgt. Ik kan per 15 minuten declareren.

Eerst geldt wel het eigen risico en bij een aanvullende verzekering kan je zelf meer dan 3 uur vergoed krijgen. Check dit graag goed van te voren bij jouw eigen verzekering.

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij!

Als het antwoord op je vraag hier niet bijstaat neem dan conctat met mij op via de e-mail.

{

Vrouw (29 jaar)

“Pauline heeft mij fantastisch geholpen met mijn plantaardige levenswijze. Ik kwam bij haar om dit te verfijnen en te zoeken waar ik extra aandacht aan moest geven.”

“Ik was niet in de gelegenheid om bij haar langs te komen, maar gelukkig was dit geen probleem en kon ik via Skype een afspraak maken, dit werkte echt super goed voor mij. Ik kon zelf de tijd en dag kiezen die mij uit kwam. De verbinding was altijd goed en vond het fijne gesprekken. Het voelde alsof ik gewoon bij haar in de kamer was. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert en kijkt naar jouw wensen en behoeften. Wat mij betreft echt aan te raden!”

{

Vrouw (61 jaar)

De Eetmevrouw geeft mij online advies. Ik wil graag weten hoe lekker eten als anti-aging werkt en hierop mijn eetpatroon aanpassen. Zij gaf heerlijke en eerlijke oplossingen en recepten. Blij mee!